Algemene Voorwaarden

Aankomen en vertrekken

 

In de maanden juni, juli en augustus zijn de wisseldagen in principe op zaterdag.

In voor- en naseizoen bestaat de mogelijkheid op andere dagen te komen en vertrekken. Voor aankomstdagen naast de zaterdag geldt: het onderkomen moet beschikbaar zijn op de gewenste begindag van de vakantie, tot de gewenste einddag. Tussentijdse verlenging is mogelijk in hetzelfde onderkomen als dit beschikbaar is. In alle gevallen ter beoordeling/beslissing aan diAgo Vakanties.

Bij aankomst kun je beschikken over de mobilhome of chalet vanaf 16.00 uur en vragen we je te vertrekken om uiterlijk 10.00 uur. Later vertrek is ook mogelijk, maar moet tevoren geregeld worden en zal kosten met zich meebrengen.

Als blijkt dat er bij de aankomst in de mobilhome breuk of vermissing dan wel technische of andere gebreken worden geconstateerd, vragen wij dit direct te melden bij ons èn aan de receptie van de camping. Dit geldt ook voor het geval je onderkomen niet goed of onvoldoende schoongemaakt is. Hierdoor kan er snel actie worden ondernomen door de Technische Dienst van de camping.

Reserveren en betalen

Je kunt reserveren per reserveringsformulier op de site, per mail, per telefoon of app. Bij reservering ontvang je een bevestiging van je boeking via de mail. Deze e-mail is het tevens je bewijs van de huurovereenkomst. Deze neem je mee naar de camping en ontvang je bij aankomst de sleutel van de accommodatie.

Indien je hebt gekozen voor de betaalwijze bankoverschrijving kan het volledige bedrag worden overgemaakt op bankrekening. 

Indien je het totaalbedrag liever in 2 termijnen wilt betalen is dat geen probleem maar gelden de volgende regels:

– 1e termijn is minimaal 50% van de totaalsom en dient binnen 5 werkdagen na boeking binnen te zijn

– Vermeld bij de referenties ook dat het een 1e termijn betreft

– De 2e termijn dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van je vakantie binnen te zijn

– Indien de vakantieperiode aanvangt binnen 6 weken na boeking is het niet mogelijk in delen te betalen maar dient het volledige bedrag ineens te worden voldaan. Mocht hier niet aan worden voldaan is diAgo Vakanties gerechtigd de reservering/boeking te annuleren.

Annuleren

Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering worden de regels gehanteerd zoals die gelden bij algemene voorwaarden bij annuleringsverzekeringen. diAgo Vakanties wordt bij elke annulering schadeloos gesteld met de te ontvangen vergoeding van de verzekeraar.

Annuleer je tot 3 maanden voor de vakantie, dan zijn de kosten 15 % van de overeengekomen huurprijs. Annuleer je tot 2 maanden voor de aanvang van je vakantie, dan ontvangt diAgo Vakanties 50 % van de huurprijs. Annuleer je vanaf 1 maand voor het begin van je vakantie, dan is de schadeloosstelling voor diAgo Vakanties, 90 % van de huurprijs. Is er een annulering binnen 2 weken voor de aanvang van de vakantie dan is er geen teruggave mogelijk.

Als diAgo Vakanties een accommodatie van een andere verhuurder voor je inhuurt gelden voor deze accommodatie en periode, de regels zoals die opgesteld zijn door de eigenaar. De inventaris en andere voorzieningen kunnen dan afwijken. Door het boeken ga je akkoord met deze voorwaarden en ze te kennen.

Bijkomende kosten

Lakenpakketten en handdoeken kun je via ons  huren of bij de receptie van de camping zelf bij aankomst. Op de bedden in de mobilhomes liggen (zomer)dekbedden. 

Schoonmaak en vuilafvoer

De schoonmaakkosten zijn bij al onze prijzen inbegrepen. Nergens meer druk om maken, is ons streven. Je betaalt alleen de toeristenbelasting en een borg voor de sleutels en afstandsbediening voor de airconditioning bij de receptie op de camping. 

Op alle campings betaal je dus een borg (variërend van € 50,00 tot 150,00) voor breuk, key-pas voor slagbomen en dergelijke.

Airco en elektriciteit

Het gebruik van de airco: In Viareggio en Eupilio betaal je voor aircogebruik gelijk met de huur. Je kunt de afstandsbediening van de airco meenemen bij aankomst op de camping als je de airco geboekt hebt.

Elektriciteit is kostbaar. We vragen onze gasten geen onnodige elektriciteit te gebruiken. Een airco aanzetten met open deuren of ramen of wanneer je afwezig bent helpt niet en is duur. Een elektrische BBQ is niet toegestaan. Het aanzetten van ventilatoren op de veranda, dus buiten, helpt alleen lucht te verplaatsen.  Niet tegen warmte en is erg duur. Zet ‘s nachts liever een raam open i.p.v. het laten doordraaien van de airco. We hopen op jullie medewerking.

Aansprakelijkheid

Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan de huurders, de bezittingen van de huurders of  schade anderszins. Ook niet voor het onklaar raken of buiten werking stellen van technische apparatuur en/of het uitvallen van voorzieningen op de camping tijdens je verblijf.

De huurder wordt aansprakelijk gesteld voor beschadigingen, vermissingen en de gevolgen van slecht beheer. Wij gaan er van uit dat je onze onderkomens als een goed huurder behandelt. Huisdieren zijn niet toegestaan tenzij expliciet aangegeven. Roken is binnen niet toegestaan.

Wijzigingen voorbehouden. Aan fouten op onze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Open chat
1
Heb je een vraag?
Goedendag, kan ik je helpen?